The Neverending Story | Het Filiaal theatermakers & HIIIT | 8+

Een hartverwarmende familievoorstelling met oneindig veel live muziek

Basje Boeckx heeft een rijke fantasie. Daarom wordt ze weleens gepest. Ze steelt het boek ‘Het oneindige Verhaal’ en verstopt zich op een zolder. Daar leest ze over de avonturen van de jonge held Atréjoe, die het rijk Fantásië moet redden van het oprukkende ‘Niets’. Steeds meer vallen de werelden van Fantásië en die van Basje samen, tot ze in het verhaal terechtkomt. Ze redt de kleine keizerin en krijgt grote macht. Maar weet Basje om te gaan met die verantwoordelijkheid? En welke rol speelt de geluksdraak Foechoer in het verhaal?

Tickets

Amersfoort – Flint – zondag 25 februari – 16.00u – Bestel ticket

Het Filiaal theatermakers

Het Filiaal maakt niet zomaar jeugdtheater. In de familievoorstellingen integreren ze met humor en liefdevolle precisie spel, livemuziek, dans, zang, gebarentaal en (video)beelden. En dat doen ze op zo’n manier dat er voor volwassenen net zo veel te genieten valt als voor kinderen. Ze spelen in grote en kleine theaterzalen, op bijzondere (buiten)locaties en voor kleuters ook op scholen. Ze reisden de wereld rond van o.a. Broadway NY (VS) naar Sydney Opera House (Australië) en Shanghai. En ontvingen meerdere (inter)nationale prijzen. Maar onze basis blijft Utrecht, waar we sinds kort ook in onze eigen zaal publiek ontvangen.

Credits

Tekst: Don Duyns
Regie: Monique Corvers
Compositie: Gábor Tarján
Decor: Jan van Hoof
Poppen en maskers: Eva Arends
Kostuums: Nicky Nina de Jong
Acteurs: Mirthe Klieverik, Sacha Muller, Maurits van den Berg, Barend van Daal, Jaike Belfor, Ruta van Hoof, Tobe Vandekerckhove (stagiair HKU)
Slagwerk Den Haag: Joey Marijs, Dirge Seçil Kuran, Niels Meliefste
Viool: Emma Breedveld, Cretan lyra en kemençe Emine Bostanci
Lichtontwerp: Douwe Bulten
Geluidsontwerp: Jeroen Hoekstra