Simone de Jong Company | Slinger | 4+

Slinger! is een grappige hartveroverende voorstelling met acrobatisch spel over lef, vriendschap en over fysieke nabijheid.

Er zijn drie kinderen.
Ze wonen op matrassen.
Ze slingeren aan hun bed. 
Ze mogen wat jij niet mag.
Ze durven alles.
Kom maar eens kijken.

Simone de Jong maakt een voorstelling geïnspireerd door de Stampertjes en alle andere eigenwijze, aparte en stoere kinderen. Over lef, zonder ouders leven, vriendschap en vooral over fysieke nabijheid. Slinger! inspireert kinderen om te stoeien, ravotten en fantaseren. Want daarvan word je sterk. voor iedereen van 4 t/m 7 jaar en voor iedereen die weer even zo groot wil zijn.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – woensdag 18 oktober – 14.30u – Bestel tickets

DadoDans | Gaia Gonnelli

Komend uit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen van Simone de Jong zich door hun muzikaliteit, humor en inventiviteit. Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar maakte ze de afgelopen jaren Eiland, Kluizelaar, WalvisJong en Tim Tim. Kluizelaar en WalvisJong stonden op het Theaterfestival TFJong (2017/2018) Kluizelaar ontvangt als Hermit internationaal veel lof en speelde in onder meer Philadelphia, Egypte, Ierland, China en Schotland. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze schreef Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016) en Op zoek naar het groene goud (Clavis, 2021).

 

Credits

Concept en regie: Simone de Jong
Spel: Josephine van Rheenen, Anna Bentivegna en Nestor Matytchak
Decor: Erik Begemann
Kostuums: Elian Smits
Vormgeving: Erik Begemann en Elian Smits
Muziek: Hans Hasebos
Techniek: Daniël Koomen
Lichtontwerp: Simchah Hoed
Regie-assistentie: Judith Borgers
Advies: Loes van der Pligt
Zakelijke leiding: Hilje Thiescheffer