Potje! | Klein Amsterdam Producties | 2+

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje.   

‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld.  

 ‘Potje!’, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman.  

Jeritza Toney vertelt verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek. Zij zal op een muzikale wijze deze bestseller vertalen naar een vrolijke en speelse muziektheatervoorstelling voor de allerkleinsten.  

Tickets

Amersfoort – Flint – woensdag 21 februari – 09.30u – Bestel tickets
Amersfoort – Flint – woensdag 21 februari – 11.00u – Uitverkocht
Utrecht – Bibliotheek Neude – donderdag 22 februari – 11.00u – Bestel tickets

Klein Amsterdam Producties

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Credits

Spel: Jeritza Toney
Regie en concept: Mariska Simon
Vormgeving: Gunilla Andersson
Muziek: Jeritza Toney, Mariska Simon, Panthero Toney

Choreografie: Velorisa Yorks

Illustraties: Mylo Freeman