George & Eran Producties | PECH 8+

Een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het gevecht aangaat met het systeem.

De stad van Saar wordt in tweeën gespleten door een brede rivier zonder bruggen. In deze stad hebben mensen veel pech. Zakken vol tastbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Waar komt die pech vandaan? En waarom hebben zij meer pech dan de mensen die aan de andere kant van de rivier leven?  Het is toch oneerlijk?
Saar steekt de rivier over voor antwoorden. Aan de overkant treft ze een georganiseerd pech-systeem. Lukt het haar om de pech te stoppen?

Pech is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het gevecht aangaat met het systeem. Het legt de vinger op de zere plek als het gaat over kansenongelijkheid, armoede en de groeiende kloof.

De voorstelling kwam mede tot stand uit gesprekken met kinderen over pech, het lot en armoede. Ook spraken George en Eran dankzij De Zolderkamer met kinderen van de toeslagen-affaire.

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – zaterdag 6 januari  – 19u30 – Bestel tickets

George & Eran Producties

George & Eran Producties maken persoonlijke en maatschappelijk geëngageerde voorstellingen die zich bevinden op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s teruggebracht tot menselijke proporties.

Credits

Website: www.georgeeneranproducties.nl
Tekst en regie: George Tobal
Spel: Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri, Peter van Heeringen en Michiel Blankwaardt
Muziek: Milan Sekeris