De Grote Haay | Meester Kikker | 5+

‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.’

Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt heeft hij duidelijk iets uit te leggen.
En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers?
‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.’

Een gloednieuwe musical voor iedereen vanaf 6 jaar, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film (NETFLIX) komt dit spannende en grappige verhaal nu naar het theater!

Tickets

Amersfoort – Flint – woensdag 18 oktober – 15.00u – Bestel tickets
Utrecht – Stadsschouwburg – zondag 22 oktober – 15.00u – Bestel tickets

De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay ook schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug? – Meneertje Meer – De vriendelijke Draak en 1234 Poppetje van Papier. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Met Tg Winterberg wonnen ze tweemaal de Zilveren Krekel. In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes de Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden wat je wil en Sorry. Zijn prentenboek Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Mark speelde in de TV-series Sesamstraat, Koekeloere en De Sprookjesboom.

Credits

REGIE: Joep Onderdelinden
TEKST: Mark Haayema
MUZIEK: Fons Merkies
DECOR: Roos Veenkamp
POPPEN: Cynthia Borst