Gezocht: Konijn (3+)

Maas Theater & Dans | Konijn (3+)

In Gezocht: Konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar.

Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad opduikt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

Muzikaal programma na de voorstelling
Direct na afloop in de zaal een muzikaal programma door de spelers, met onder meer het ‘Konijnenlied’ uit de voorstelling, dat we met elkaar gaan zingen!
Duur: ca. 10 minuten

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – Vrijdag 29 december om 11.00 & 15.30 uur – Bestel tickets

Maas Theater & Dans

Maas is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

Credits

Concept, regie – René Geerlings Spel – Henke Tuinstra, Gianni Noten en Sytze Bouma