Het stoere prinsesje | Theater Gnaffel | 5+

 

Een eigentijds sprookje voor iedereen die wil weten hoe je kunt worden wie je eigenlijk bent. Hoe voel je wat het juiste pad is voor jou? En wat kan je doen als de mensen om je heen een heel ander pad voor jou willen dan jij zelf in gedachten hebt?

In Het Stoere Prinsesje nemen poëtische beelden en poppen je mee in het verhaal van prinses Daantje, een prinses zonder prinsessenjurk, die ervoor kiest om geen koningin te worden maar te doen waarvan ze zelf echt houdt. Ze gaat op zoek naar haar eigen pad buiten de poorten van het paleis. Een zoektocht langs modderige plassen, wijze uilen en zingende dieren.

Tickets

Amersfoort – Theater de Veerensmederij –  woensdag 21 februari – 15u00 – Tickets
Utrecht – Theater Kikker -zaterdag 24 en zondag 25 februari – 14.30u – Tickets

Theater Gnaffel

Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor kinderen van vier tot en met veertien jaar en hun familie. In theaters, op scholen, op festivals en in concertzalen. De voorstellingen zijn geïnspireerd en gebaseerd op de belevingswereld van kinderen. Gnaffel vertelt verhalen die er toe doen. Authentiek in de wijze van presenteren met de tot de verbeelding sprekende poppen die als gelijkwaardige personages hun rollen spelen.

Credits

Regie en script – Shanna Chatterjee Poppen en coaching poppenspel – Elout Hol Compositie – Rik Eckhardt Decor – Annelies Michelle Shakison