De Grootste Goochelshow | De Toneelmakerij | 6+

Deze adembenemende mix van muzikaal avontuur en wervelende goochelshow is een metafoor voor de magie van het leven: grote vragen en doordachte denkkronkels passeren de revue in een luchtige circussfeer.

De broertjes Caspaar en Domingo zijn de beroemdste goochelaars van de hele woon kamer. Als volleerde illusionisten toveren zij konijnen uit hun hoed, zagen familieleden doormidden en laten olifanten verdwijnen. Maar als iets verdwijnt, waar blijft dat dan? Als de oudste broer zijn jongere broer naar een plek tovert waar alle verdwenen dingen zijn, doen ze een bijzondere ontdekking: een broertje. Maar dat kan natuurlijk niet, want er is niet nog een broertje. Toch? 

Tickets

Amersfoort – De lieve Vrouw – donderdag 27 februari – 15u00 – bestel Tickets
Houten – Aan de Slinger – vrijdag 28 februari – 14u30 – bestel tickets
Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – zondag 2 maart – 15u00 – bestel Tickets

De Toneelmakerij

De Toneelmakerij is continu in beweging. Ze maken gedurfd, kwalitatief jeugdtheater voor alle leeftijdsgroepen, met liefde voor taal, interdisciplinair experiment en maatschappelijke betrokkenheid. Ze spelen in de midden- en kleine zalen van de theaters en zoeken het publiek op in hun klaslokaal, waar de beleving intens en het contact maximaal is. De Toneelmakerij maakt voorstellingen op locatie, werkt in de wijken van Amsterdam en op zomerfestivals.

Credits

Website: www.toneelmakerij.nl
tekst: Mariëlle van Sauers
naar een idee van: Serge Hoogenbirk, José Montoya
regie: Paul Knieriem
dramaturgie: Jolanda Spoel
kostuumontwerp: Maartje Prins
lichtontwerp: Jasper Nijholt
met: José Montoya en Serge Hogenbirk
productie: Sanne Liebregts
educatie: Lot van Houtepen, Marion Visser
marketing: Lonneke Laurant, Irit Yosef, Selman Aqiqi
publiciteitsbeeld: Jan Hoek