Maas Theater & Dans | Doe eens lief 2+

In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruziemaken, dansen en botsen.

Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Zijn monsters ook weleens verdrietig? Wanneer zeg je sorry? Kan je van een monster houden? En hoe dans je als je boosheid in je benen zit? Doe eens lief is een brutale, beeldende en fysieke ode aan het oefenen in lief zijn.

Twee spelers maken op de vloer een wereld vol kleine ruzies en grote goedmaakpogingen. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een boot, een droom, een monster of een eindeloze zee. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Om vervolgens weer een nieuwe wereld te creëren waarin ze kunnen verdwijnen.

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – vrijdag 29 december – 11u00 en 15u00 – bestel tickets
Utrecht – Theater Kikker– zaterdag 6 januari – 15.00 uur – Uitverkocht
Utrecht – Theater Kikker – zondag 7 januari – 11.00 uur – Laatste tickets
Utrecht – Theater Kikker – zondag 7 januari – 15.00 uur –  Bestel tickets

Maas Theater & Dans

Maas is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

Credits

Concept – Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo Regie – Sara Giampaolo Spel/dans – Anne Fé de Boer, Art Srisayam, Carole van Ditzhuyzen (alternate Anne-Fé de Boer) Live animaties – Anne Fé de Boer Muziek – Frans Baudoin Decor – Peter Raaijmakers Licht – Jeroen Melsen Coaching – Moniek Merkx Met dank aan – Dorien Folkers, Joke Meijer