De NEEhoorn | Bos Theaterproducties | 7+

De brutaalste musical van het jaar: NEE! – WELLES! – KUS m’n KONT – WAT? 

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden.

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen.

Laat je verrassen door de ondeugende humor van De NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.

Gebaseerd op het populaire kinderboek (meer dan 130.000 exemplaren verkocht) 

Tickets

Amersfoort – Flint- zondag 23 februari – 15.00u – Bestel tickets

Bos Theaterproducties

Nieuw, origineel en verrassend theater. Dat maken we bij Bos Theaterproducties. Met een klein en hecht team werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam-Oost aan een breed scala aan nieuwe Nederlandse theatervoorstellingen die op tournee gaan door het hele land.

Van toneel tot musical. Van amusement tot maatschappelijk engagement. Voor de doorgewinterde theaterbezoeker, maar ook voor de bezoeker die het theater niet zo makkelijk weet te vinden. Wij maken toegankelijk theater voor iedereen. Met gevestigde namen en met nieuw talent. Of het nu op of achter het toneel is. We houden van kruisbestuivingen tussen verschillende theatergenres en brengen een divers palet aan makers samen.

Credits

Naar het gelijknamige boek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn, vertaald door Jaap Robben
Producent: Bos Theaterproducties / Inge Bos
Regie: Naomi van der Linden
Regie assistent: Lichelle van Zijl
Script: Peter Heerschop
Met: Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort
Muziek en liedteksten: Bart Rijnink
Decor en kostuumontwerp: Anouk van Schie
Lichtontwerp: Jordy Veenstra
Technisch producent: Jeroen Frijters – Events Light