BonteHond | De Geheime Club 2.0 | 6+

Laat jij je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn. Niets is zeker, behalve dat vier nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. Misschien heb je nog niet van ze gehoord, maar zij zijn meer dan klaar om zich aan jou voor te stellen.

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Clubleden hebben samengewerkt en zijn door Judith Faas (de artistiek directeur van BonteHond) gecoacht.

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen.

Tickets

Houten – Aan de Slinger – dinsdag 17 oktober – 14.30u  – Bestel tickets
Amersfoort – Veerensmederij – woensdag 18 oktober – 15.00u – Bestel tickets
Utrecht – Theater Kikker – donderdag 19 okt 15.00u en vrijdag 20 okt 11.00u en 15.00u – Bestel tickets

BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. De voorstellingen nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Sinds onze ‘geboorte’ in 2005 is BonteHond flink gegroeid. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. Eerder zag je in Theater Kikker o.a. Wie deed het? en Superslow.

Credits

concept, spel, dans, muziek: rebecca wijnruijt, nina giampaolo, bram flick, melody nolan, jeffrey loewenicht hijs visser geluid: jens bakker, sander van de bout artistiek advies: victor mentink artistieke coördinatie: millie lijbers productieleider: maira martinez teaser: zindzi witte/ zwart werk scenefotografie: kamerich & budwilowitz