Dear T, | De Dingen Die We Niet Zien | 8+

Wat zie je niet? Maar is er wel? Marsmannetjes, je hart, dromen, de wind, onderzeeërs, goden, stilte, liefde, eenhoorns: Allemaal dingen die je niet ziet, maar waarvan je wel weet, hoopt, gelooft, denkt of verwacht dat ze bestaan.

In deze show probeert Tim, samen met zijn assistent Marnix, van die dingen te laten zien die je normaal niet ziet. Voor je ogen, zal dit alles gebeuren. Gaat het Tim en Marnix lukken om daadwerkelijk alles te laten zien? Of gaan ze strijdend ten onder?

Theatermaker Tim Schouten ging ter inspiratie voor deze voorstelling met kinderen in gesprek over wat we allemaal niet kunnen zien. In de voorstelling ontdek je op een luchtige manier waar we in geloven en hoe iedereen zich dingen anders voorstelt.

Disclaimer: In De dingen die we niet zien zie je mogelijk dingen die je normaal gesproken niet kunt zien.

Tickets

Utrecht – Podium Hoge Woerd – vrijdag 20 oktober – 15.00u – Bestel tickets

Dear T,

Dear T, is het Utrechtse theatergezelschap van maker Tim Schouten. De voorstellingen van Dear T, kenmerken zich door een open sfeer waarbij het publiek betrokken wordt en kinderen op verschillende manieren kunnen meedoen. Met de voorstellingen wil Tim kinderen en leerkrachten verwonderen en werelden laten zien waarin alles kan en mag. Hij wil ervaringen geven die bijblijven, troosten en denkgrenzen oprekken. In 2021 zag je van Dear T, tijdens Herfststukjes Het Prinsensprookje, het hele verhaal 6+.

Credits

Concept – Tim Schouten
Spel – Tim Schouten, Marnix Vinkenborg, Yara Piekema
Vormgeving – Malou Palmboom
Muziek – Marnix Vinkenborg
Eindregie – Mart van Berckel