Casier & Dies - WAS - Herfststukjes

Casier & Dies | WAS | 2+

Er was was
er is was
er zal altijd was zijn
maar deze was is weer zo fris als ‘ie was 

Per week doen we in Nederland gemiddeld 3,6 keer de was. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zit de was, de wasmand en de wasmachine vol leven! En zo ook in ‘WAS’; een non-verbale voorstelling vol verbeelding, over de schoonheid en het spel in het alledaagse. 

Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk de was! 

Regisseur Noël Fischer en tekstschrijver Jibbe Willems werken na verschillende succesvoorstellingen opnieuw samen voor dé kerstvoorstelling van 2022! Waarbij er in de foyers van alles te beleven is rondom de thema’s die in de voorstelling terugkomen, zoals klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval.

Tickets

Houten – Aan de Slinger – zaterdag 14 oktober – 11.00 uur –Bestel tickets
Houten – Aan de Slinger – zaterdag 14 oktober – 14.30 uur – Bestel tickets
Amersfoort – De Lieve Vrouw – zondag 15 oktober – 11.00 uur – Uitverkocht
Amersfoort – De Lieve Vrouw – zondag 15 oktober – 15.30 uur – Bestel tickets

Casier & Dies

Dieske Krijnders studeerde dramatherapie en ontwikkelde een voorliefde voor bewegings- en improvisatietheater.

Van 2014-2022 speelde zij met Karel Casier de succesvolle peuter- en kleutertheatervoorstelling Moes. Hiervoor ontvingen ze in 2017 de Zilveren Krekel: “Moes blinkt uit door het wonder te zien in het kleine en alledaagse….” Met hetzelfde subtiele gevoel voor stijl en sfeer maakten ze nu WAS waarbij Karel het decor en de regie voor zijn rekening neemt.

Credits

Website: www.vanaf2.nl

Spel & concept: Dieske Krijnders
Regie & decor: Karel Casier
Techniek: Mark Verhoef