Brokkejok | coupdeboule & Het Filiaal | 4+

Een absurde samenwerking tussen coupdeboule en Het Filiaal theatermakers    

Liegen geliegd loogde loegt floep floeps en oepssssss… een leugen!!! Wat? NEEEEE wattes neen EEN LEUGEN?! Misschien heeft niemand het in de gaten…… Ssssst of juist snel doorkletsiekletsie noezel aanraken mond bewaken en draai droei met mijn ogen zwoksels klotsende oksels peentjes zweten waarom koekt koekje iedereen zo naar moei staat het dan op mijn voorhoofd geschrievelefoetseld???

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet ‘waar’ zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal. In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten.  

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – donderdag 22 februari – 15.00u – Uitverkocht
Utrecht – Theater Kikker – vrijdag 23 februari – 11.00u & 15.00u – Uitverkocht

coupdeboule

coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek. 

Credits

Concept: coupdeboule
Makers en spelers: Eileen Graham en Katelijne Beukema
Decor en kostuum: Calle de Hoog
Compositie:
Delara Navaey(i.s.m. Koninklijk Conservatorium Den Haag)
Eindregie: E
lias de Bruyne
Compositiecoach: Gábor Tarján
Lichtontwerp: 
Douwe Bulten
Tourbegeleider:Sjaan Hofstede