Bon dia, goeiemorgen | Izaline Calister en muzikanten | 4+

Een muziektheatervoorstelling vol humor rondom een bonte verzameling kinderliedjes uit Curaçao, Aruba en Bonaire.

Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er zelfs gevoetbald wordt! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

De liedjes worden zowel in het Papiaments als in het Nederlands gezongen door Izaline Calister en begeleid door pianist Thijs Borsten en percussionist Danny Rombout.
Izaline Calister, de koningin van de tumba en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes zijn wat van plan dit seizoen en alle kinderen mogen het weten!

Tickets

Utrecht – Podium Hoge Woerd – dinsdag 20 februari – 15.00u – Bestel tickets

Izaline Calister

Izaline Calister is zanger, componist en tekstschrijver. Een Edison Award-winnaar (in 2009) die in de afgelopen 25 jaar een indrukwekkend trackrecord heeft opgebouwd. Met haar charmante stijl verzamelde ze wereldwijd een trouwe groep fans. Ze heeft het vermogen om trouw te blijven aan haar roots en met succes een publiek over de hele wereld te bereiken en te veroveren, waarbij ze comfortabel 5 talen beheerst, met evenveel gemak en behendigheid zingt: jazzstandaarden, Braziliaanse MPB, Nederlandse evergreens, traditionele Curaçaose tumba, kinderliedjes of eigen liedjes. teksten op zelf gecomponeerde muziek met gevoel en gratie.

Credits

Website: www.izalinecalister.com
Zang: Izaline Calister
Percussie: Danny Rombout
Piano: Thijs Borsten
Illustraties: Victor Modderkolk
Regie en script: Kiki Jaski
Techniek: Rijk Jacobs