BLOB | SALLY & Another Kind of Blue | 8+

In BLOB komen de virtuele danswereld van dansgezelschap Another Kind of Blue en de interactieve danswereld van SALLY samen in een next level danservaring. Het publiek gaat aan de slag als speler in een game. 

BLOB opent een avontuurlijke wereld, die begint met… niets. Dan verschijnt er iets; is het een teken, een ding, een mens? Het is BLOB en die nodigt je uit om samen een nieuwe, bijzondere wereld vol dans te verkennen. Vanaf de eerste seconde doet deze interactieve voorstelling een beroep op de fantasie en creativiteit van het publiek. Voordat je het zelf in de gaten hebt, speel en dans je in een dans-game. Een unieke belevenis! 

Technologie
Wie of wat is BLOB en wat kunnen ze samen creëren? Tijdens BLOB gaan de dansers en het publiek zelf aan de slag met Motion Capture techniek en worden zij aangemoedigd om het podium te verkennen door middel van opdrachten. De toepassing van deze techniek is een heuse primeur. 

 

Tickets

Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – donderdag 27 februari – 14.00u – Bestel ticket
Amersfoort – De Lieve Vrouw – zaterdag 1 maart – 19:30 – Bestel Tickets

SALLY & Another kind of blue

SALLY Dansgezelschap Maastricht creëert virtuoze dansvoorstellingen Onder artistieke leiding van Stefan Ernst vertelt SALLY met dans actuele en maatschappelijke verhalen. SALLY gelooft in de veranderkracht van dans. Dans laat je hart een sprongetje maken en nieuwe energie door je lichaam stromen. Zo brengt het dansgezelschap eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging. Dans jij met hen mee op weg naar een nieuwe morgen?  

Another Kind of Blue (AKOB) maakt dansvoorstellingen waarin choreografie en technologie vanuit één artistiek concept samensmelten tot een geïntegreerd geheel. Choreografieën die inspireren en uitdagen om te reflecteren op een door technologie beheerste wereld. 

 

Credits

choreografie: Stefan Ernst en David Middendorp
compositie: Wouter Gulikers
foto: Tycho Merijn